متن کامل خبر


 
نشست هم‌اندیشی با موضوع بررسی مسائل اداری و مالی دانشگاه برگزار شد

خلاصه خبر: نشست هم‌اندیشی با مضمون بررسی مسائل اداری و مالی دانشگاه، چالش‌ها و راهکارها با حضور معاون پشتیبانی و منابع انسانی، رییس و اعضای مجمع عمومی و شورای صنفی اعضای غیر علمی و جمعی از کارکنان، سوم مهر ماه در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه برگزار شد.

در این نشست محمد یوسفی دبیر مجمع عمومی شورای صنفی در سخنانی ضمن بیان برخی از مشکلات کارکنان دانشگاه اظهار داشت: برخی مشکلات در رأس مشکلات دیگر قرار دارد که اگر ریشه یابی شود مشکلات دیگر به تبع آن حل خواهد شد.
وی افزود: متاسفانه در برخی موارد کارکنان به عنوان رکن دانشگاه محسوب نمی شوند و نگاه طبقه ای در دانشگاه وجود دارد که باید اصلاح شود.
وی در ادامه سخنان خود بر لزوم رعایت شأن و منزلت اعضای غیر هیات علمی و توجه به کرامت انسانی و احترام متقابل، استفاده از کارشناسان خبره در تدوین و طراحی تشکیلات کارکنان و لزوم آینده نگری در تشکیلات و مدیریت سرمایه های انسانی، لزوم اعتقاد و اعتماد به نظرات کارشناسی کارمندان خبره در دانشگاه و مشارکت دادن بیشتر آن ها در ساختار و فرآیندهای تصمیم سازی و تصمیم گیری و انتصاب کارمندان شایسته در پست های ستاره دار و رعایت اصل شایسته سالاری در دانشگاه تاکیدکرد.
وی در ادامه در خصوص موضوعاتی از قبیل مسکن کارکنان و تشکیل شورای مسکن، ایجاد شرکت های سرمایه گذاری ، ایجاد صندوق بیماری های خاص، برنامه و تقویم اجرایی در معاونت پشتیبانی، اطلاع رسانی صحیح و به موقع درخصوص مسائل اداری، شفاف سازی در خصوص نسبت تعداد کارمندان به اعضای هیات علمی، تنوع بخشی به وام‌های کارکنان و افزایش سقف مربوط، ارزشیابی عملکرد کارکنان و پرداخت های معوق مانده برخی از کارمندان مطالبی را عنوان کرد.
در ادامه دکتر موسوی معاون پشتیبانی و منابع انسانی با اشاره به اینکه وجود انرژی مثبت و همدلی باعث تحول سازمانی می شود تاکید کرد: نگاه به کارکنان در دانشگاه نباید هرمی باشد و باید مثل پازل به مسائل نگاه کنیم. دانشگاه با ادارات دیگر در خصوص نیروی انسانی فرق دارد و سه قشر هیات علمی، دانشجو و کارمند ارکان دانشگاه را تشکیل می دهند.
وی تصریح کرد: دانشگاه جای گفتمان است و زبان مشترک باعث حل اختلافات خواهد شد. حس تعلق سازی در سازمان را باید تقویت کرد و دانشگاه را به عنوان یک پیکر واحد دید. باید در همکاران ایجاد دلبستگی را افزایش و به کارکنان اعتماد کرد و این اعتماد فقط با گفتمان ایجاد می شود.
وی تصریح کرد: مسائل رفاهی کارکنان بسیار جدی پی گیری می شود وکارهایی هم از قبیل بالا بردن ظرفیت بیمه تکمیلی، پی گیری برای عملکرد شفاف وضعیت مالی، تبدیل وضعیت کارکنان، برگزاری جلسات منظم شورای صنفی، به روز کردن سایت پشتیبانی، تسهیلات بانکی و مسکن کارکنان در حال پیگیری و انجام است.
دکتر موسوی از تمامی افرادی که نظر و پیشنهاد همراه با راه کارهای عملی دارند دعوت نمود تا به صورت حضوری با وی دیدار داشته باشند.
در ادامه، کارکنان وا عضای شورای صنفی حاضر در جلسه به بیان برخی مسائل و مشکلات صنفی کارمندان و ارائه پیشنهاد و راهکارهایی برای حل آنها پرداختند.


9 مهر 1397 / تعداد نمایش : 5738