جلسه دفاع از پایاننامه: آقای جابر قادری، گروه فرآوری محصولات شیلاتی
خلاصه خبر: اثر ضدمیکروبی و ضد اکسیدانی فیلم بسته بندی سه جزئی بر مبنای ژلاتین/ کیتوسان/ پلی وینیل-الکل (PVA) حاوی سینامالدهید نانوکپسوله شده بر فیله تازه ماهی قزل آلای رنگین کمان(Onchorhynchus mykiss) و ارزیابی فساد اکسیداتیو آن بوسیله طیف سنجی رامان
-
عنوان: اثر ضدمیکروبی و ضد اکسیدانی فیلم بسته بندی سه جزئی بر مبنای ژلاتین/ کیتوسان/ پلی وینیل-الکل (PVA) حاوی سینامالدهید نانوکپسوله شده بر فیله تازه ماهی قزل آلای رنگین کمان(Onchorhynchus mykiss) و ارزیابی فساد اکسیداتیو آن بوسیله طیف سنجی رامان
-
ارائهکننده: جابر قادری
-
استاد راهنمای اول: دکتر سید فخرالدین حسینی
-
استاد ناظر داخلی اول: دکتر مسعود رضایی
-
استاد ناظر خارجی اول: دکتر سید مهدی اجاق
-
نماینده تحصیلات تکمیلی: دکتر مسعود رضایی
-
مکان: سالن کنفرانس-جنب بوفه دانشکده
-
تاریخ: 15/11/97
-
ساعت: 10:35
15 بهمن 1397 / تعداد نمایش : 2180