متن کامل خبر

مراسم روز درختکاری در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی

خلاصه خبر: مراسم روز درختکاری در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی با ویژه برنامه های متنوع و با شکوهی خاص در روز چهارشنبه مورخ 15/12/97 برگزار شد.

• مراسم روز درختکاری در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی با ویژه برنامه های متنوع و با شکوهی خاص در روز چهارشنبه مورخ 15/12/97 برگزار شد. انجمن محیط زیست دانشکده صبح و بعد از ظهر به اجرای پرشور و پرمخاطب اولین دوره مسابقه قول قلم همت گماشت که پس از داوری و در پایان مراسم به برگزیدگان و نویسندگان مقالات برتر جوایزی اهدا شد. همچنین نهالکاری در محوطه خوابگاه کوثر دانشکده با حضور عوامل دانشکده و مسئولین منابع طبیعی شهرستان و حضور نونهالان به صورت نمادین صورت پذیرفت. کودکان با اجرای گروهی سرود درخت و کاشت نهال طراوتی متفاوت به برنامه بخشیدند. عصر همان روز کارگاه آموزشی پیوند زدن نهال های جنگلی، باغی و زینتی توسط انجمن محیط زیست و جنگل با استقبال علاقمندان مواجه شد. .

19 اسفند 1397 / تعداد نمایش : 1196