متن کامل خبر

کارگاه آموزشی تحلیل های چند متغیره در اکولوژی

خلاصه خبر: در این کارگاه یک روزه شرکت کنندگان ضمن آشنایی با مفاهیم آزمون های چند متغیره (Multivariate data analysis)، آنالیز داده های بیولوژیک و داده های محیطی و نیز ارتباط این را به طور عملی آموزش دیدند.

کارگاه آموزشی "تحلیل های چند متغیره در اکولوژی" با حضور 18 نفر از دانشجویان و اساتید دانشگاه در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی نور برگزار گردید. در این کارگاه یک روزه شرکت کنندگان ضمن آشنایی با مفاهیم آزمون های چند متغیره (Multivariate data analysis)، آنالیز داده های بیولوژیک و داده های محیطی و نیز ارتباط این را به طور عملی آموزش دیدند.

مفاهیمی چون Analysis of similarity، Classical multidimensional scaling،Data clustering ، Principal component analysis، BEST، SIMPER و ... از جمله مواردی بودند که شرکت کنندگان در قالب نرم افزار پرایمر و پرمانوا با آن آشنا شدند. تدریس این کارگاه را دکتر مهدی شجاعی از گروه زیست شناسی دریا دانشگاه تربیت مدرس بر عهده داشتند. کارگاه با همکاری معاونت آموزشی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس برنامه ریزی و اجرا گردید.

27 اردیبهشت 1396 / تعداد نمایش : 2581