متن کامل خبر

برگزاری کارگاه "معرفی مشاغل و پتانسیل های توسعه کسب و کار در صنایع چوب"

خلاصه خبر: کارگاه "معرفی مشاغل و پتانسیل های توسعه کسب و کار در صنایع چوب" در دانشکده منابع طبیعی برگزار گردید.

• پیرو سیاست های گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ در راستای ارتقای سطح آگاهی دانشجویان از قابلیت های کارکردی رشته ها و گرایش های موجود در گروه و افزایش توانمندی آنها جهت کارآفرینی پس از اتمام دوره تحصیل، کارگاه آموزشی تحت عنوان "معرفی مشاغل و پتانسیل های توسعه کسب و کار در صنایع چوب" در تاریخ 7/12/97 در دانشکده منابع طبیعی برگزار گردید و از آقای مهندس سالار هدیه یکی از فارغ التحصیلان موفق دانشکده در رشته چندسازه های چوبی برای ارائه دعوت به عمل آمد تا تجارب عملی خود را در اختیار دانشجویان قرار دهند. در این کارگاه مباحث مختلف مرتبط با مشاغل موجود در صنعت چوب معرفی گردید و دانشجویان با زمینه های کاری موجود در بازار و چگونگی کارآفرینی و ایجاد کسب و کارهای کوچک با سرمایه های اندک و توسعه مشاغل در صنعت چوب آشنا شدند.

12 اسفند 1397 / تعداد نمایش : 1131